Activiteitenagenda voor november 2019!

18 oktober 2019
Na de geslaagde activiteiten voor de allerjongsten gaan we in november vrolijk door!
Met de C’s gaan we vrijdagavond 1 november naar een Escape Room. We verzamelen bij het zwembad om 18:30 uur en fietsen dan samen naar de locatie. Bij slecht weer gaan we kijken of er auto’s geregeld kunnen worden. Rond een uurtje of 22:00 zullen we weer bij het zwembad zijn. Opgeven kan tot en met dinsdag 29 oktober!

De B’s en A’s gaan op vrijdagavond 15 november tegen elkaar strijden tijdens de Ik hou van Holland avond! Verschillende spelletjes uit het welbekende televisieprogramma komen deze avond terug, dus spektakel gegarandeerd! De avond begint om 19:30 en zal rond 22:00 klaar zijn. Opgeven kan tot en met maandag 4 november!

 
Alle 18-plussers zijn op zaterdagavond 16 november welkom in de kantine voor het bierfeest! Tijdens deze avond zal er een bierpong-toernooi worden gehouden. Je kunt teams opgeven van maximaal 3 personen. Verder zullen er nog meer spelletjes klaar liggen die gespeeld kunnen worden. Onder het genot van een lekker biertje maken we er vast een super gezellige avond van! Opgeven voor het bierpong-toernooi kan tot en met woensdag 13 november! 

We hopen op een grote opkomst voor alle activiteiten! We maken er met z’n allen een mooie, gezellige maand van! 🙂

Activiteitencommissie 2019/2020
* indicates required field


Hoofdsponsor

Co-Sponsoren