BINGO!

13 januari 2021

Drinken, hapjes, computer, bingokaarten….tja, je moet toch wat als je niet samen je favoriete sport mag beoefenen. Om elkaar niet uit het oog te verliezen speelden de spelers uit de D’s samen een online bingo! Maar..hoe organiseer je een online bingo? Hoe kom je aan prijzen als de winkels gesloten zijn? Hoe krijgt iedereen zijn bingokaarten en hoe ga je de bingo controleren? Hoe zorg je ervoor dat iedereen de getrokken nummers goed krijgt te zien/horen? Hoe zorg je voor gezelligheid als iedereen alleen achter een computer zit? Zomaar enkele vragen waarvoor de organisatie een oplossing moest verzinnen.

Vrijdag 8 januari was het zover! Al ver voor 19.00 uur waren de meeste kids online, klaar om gezellig bingo te spelen! De taakverdeling bij de spelleiding was verdeeld en na een korte uitleg van de spelregels (meedoen is belangrijker dan winnen!) kon de strijd beginnen. Af en toe was het muisstil… vooral op de momenten dat er bijna een bingo kon vallen. De bingoprijzen waren dan ook zeker de moeite waard: Bioscoopbonnen, tijdschriften, vrijkaarten voor het zwembad, gezichtsmaskers en nagellak, chocolademelk pakketjes, leuke kaartspelletjes, pakketten met veel badbruisballen, een bluetooth speaker van Sony en (3x) een hoofdprijs: een privé training gegeven door een speler uit de selectie van K.V. de Granaet!

Elke keer dat er gespeeld werd voor de volle kaart was er een hoofdprijs te winnen, het was duidelijk dat dit de meest gewilde prijs van de avond was! Karsten, Nina en Berber heel erg bedankt dat jullie hieraan mee willen werken en 3 kids een onvergetelijk moment gaan gegeven.

Na 2,5 uur waren de prijzen allemaal vergeven en kwam er een eind aan de gezellige avond. Laten we hopen dat we elkaar snel weer op trainen kunnen zien.

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren

Handige links

Wedstrijduitslagen