De D’s gaan weer voorzichtig sporten…..

1 februari 2021

De laatste training is erg lang geleden en het is maar de vraag of we op korte termijn mogen trainen in de sporthal. Om toch wat bezig te blijven zijn we druk op zoek gegaan naar alternatieven.. Voor maandag 1 februari stond er een looptraining op het programma!

Droog weer en een temperatuur zo rond het vriespunt, uitstekend weer voor een looptraining in het Tolhuispark. Lekker warm aankleden (maar ook weer niet te) en we konden los! Omdat we elkaar een poos niet hadden gezien werd er voor de training veel bijgekletst. Na een warming up kon het echte werk beginnen.. hardlopen door het Tolhuispark gecombineerd met zo nu en dan een opdracht. Er werd fanatiek gelopen en meegedaan aan alle opdrachten. Vooral de estafette die bergopwaarts (en terug) ging was erg in trek. En waarom? Simpel, waarom naar beneden lopen als je ook kan glijden.. (sorry ouders voor de enorm vieze kleren).

Een geslaagde training, heerlijk om te sporten in de frisse buitenlucht en fijn om iedereen weer gezien te hebben.

Wedstrijduitslagen