Het Granaet Knutseldoek!

22 januari 2021

Het Granaet Knutseldoek!

Hallo kinderen uit de kangoeroes en E’s! Vervelen jullie je soms ook wel eens thuis? Nou, daar hebben wij iets voor jullie op bedacht! Jullie kunnen vanaf nu jullie eigen Granaet knutseldoek bestellen! ✍🏻🎨 Maak hierop jouw mooiste korfbal-kunstwerk en stuur een foto van het eindresultaat naar ons op 📸 De drie creatiefste werken krijgen een klein prijsje! Alle ingestuurde foto’s zullen een mooi plekje krijgen in de toekomstige Granaetappel!

Deze activiteit is gratis, dus er hoeft niet voor de knutseldoeken te worden betaald. Daarnaast bezorgen we de knutseldoeken aan huis. Om dit een beetje in efficiënte banen te leiden, zouden we de knutseldoeken graag zoveel mogelijk op één dag willen bezorgen. Daarom kunnen jullie je tot en met 28 januari aanmelden via onderstaand formulier. Zoals het nu lijkt gaan we de doeken op zaterdag 30 januari bezorgen. We hebben voor ieder kind uit de teams/kangoeroes een doek besteld, maar we bestellen ook een aantal doeken extra. Zou u voor een ander kind die niet lid is van de club wél een doek willen bestellen? Vermeld dat dan even in het formulier, dan zullen wij kijken of we nog doeken over hebben!

De foto’s kunnen tot en met 14 februari ingestuurd worden naar nina.westra@outlook.com. De foto kan alleen van het knutseldoek zijn, maar de kinderen mogen ook zelf op de foto. Dit is niet verplicht, maar wel leuk voor in de Granaetappel! Mocht u op de dag van bezorgen niet thuis zijn of andere vragen hebben, dan kunt u ons altijd even een mailtje sturen op het genoemde e-mailadres. We hopen dat de kinderen plezier hebben tijdens het knutselen!

Bestel hier de knutseldoeken!
* indicates required field

Wedstrijduitslagen