Korfbalkamp 2020

7 september 2020

De voorbereiding op het komend korfbalseizoen voor de D’s is afgelopen weekend afgesloten met een fantastisch korfbalkamp. Op donderdagavond heeft Herman ervoor gezorgd dat er een grote legertent op het korfbalveld werd geplaatst (gesponsord door Herman, die verschillende tenten in de verhuur heeft). Na het inrichten van de tent en alles eromheen, kon het feest vrijdagmiddag losbarsten. Waar de één nog bezig was met het oppompen van zijn luchtbed, waren anderen al bezig met een groot kussengevecht.

Nadat iedereen een slaapplek had uitgezocht in de tent en de eerste tafeltennis wedstrijdjes waren gespeeld (Ja….Rutger had de familietafeltennistas meegenomen met, voor ons gevoel, 50 batjes) was het tijd om de bakkunsten van onze meesterbakster in spé ‘Amerins’ te proeven. De cupcakes smaakten heerlijk en hadden zo mee kunnen doen aan de CupCakeCup!

Met de laatste cakekruimels om de mond werd er een ‘workshop Aanmoediging!’ gegeven door De Pionier Theatercreaties (Ruth Hanemaayer). Wauw! Wat een energie kwam er los op het korfbalveld! Door het enthousiasme van Ruth deed iedereen volop mee en hebben we hard gewerkt, veel geleerd en enorm gelachen (de workshop is een echte aanrader voor alle teams!).

Na zo’n powerworkshop smaakte de BBQ heerlijk en daarna kon iedereen zijn eigen gang gaan. Badminton, Kub, Voetbal, Slagbal, Touwspringen, Limbodansen, Verstoppertje (vooral toen het donker werd), kortom veel gezelligheid op het veld!

Ook het roosteren van Marshmallows boven het vuur smaakte heerlijk…en dan denk je dat iedereen gaat slapen…NOT!!! Wedstrijdje ‘wie het langst wakker kan blijven’ was veel leuker! Wat kaartspelletjes bij het licht van een zaklamp zorgde voor het nodige tijdverdrijf. Maar uiteindelijk…diep in de nacht was het stil… totdat iedereen, net na 7.30 uur, weer wakker werd.

Na een stevig ontbijt en nog wat spelletjes was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. We kunnen wel spreken van een zeer geslaagd korfbalkamp!

Wedstrijduitslagen