Oliebollenactie 2019: bestel bij KV De Granaet!

12 december 2019

U kunt weer oliebollen, krentenbollen en appelbollen bestellen bij KV De Granaet! Al jaren is deze eindejaars delicatesse een begrip in Dokkum. Heerlijk authentiek, ontzettend smaakvol en met liefde gemaakt. De opbrengsten zijn voor de club. U slaat dus twee vliegen in één klap: u een lekkernij en ondertussen ook nog eens de club steunen. De oliebollen, krentenbollen en appelbollen worden dit jaar wederom door onze eigen vrijwilligers gebakken. Op maandag 30 december 2019 kunnen de oliebollen tussen 16.00 en 17.30 worden opgehaald in het Trefpunt. Daarnaast bent u tussen deze tijden ook welkom om een oliebol te proeven en een drankje te nuttigen.
Bezorgen is ook mogelijk (meerprijs €2,50, in een straal van 10 kilometer rond Dokkum). De betaling vindt plaats bij afhalen of bezorging.
Aangepaste bestelling? Mail dan naar sietsevanderveen@Hotmail.com
* = verplicht veld

Wedstrijduitslagen