Online Stay Home Pubquiz 2.0!

27 januari 2021

Hallo iedereen!

Zaterdag 6 februari staat de Stay Home Pubquiz 2.0 op de planning, voor jong en oud!  De pubquiz zal in een andere vorm gedaan worden vergeleken met de vorige keer, omdat we niet met z’n allen samen mogen komen voor het maken van een livestream. Daarom is de pubquiz via Google meet. 

  • Via Google meet kan iedereen de pubquiz volgen op laptop of telefoon. Jullie kunnen je per team of alleen aanmelden. Je kan meedoen met je gezin/huisgenoten, maar natuurlijk ook met (korfbal)vrienden of familie door met elkaar te videobellen naast de Google meet bijeenkomst!
  • Via Google meet krijgen jullie de pubquiz te zien en te horen door middel van enthousiaste presentatoren. Voor Google meet heb je geen account nodig. Voor de pubquiz krijg je een link doorgestuurd via de mail. 
  • De antwoorden van de pubquiz kunnen worden verstuurd via Google formulieren, deze krijgen jullie ook nog doorgestuurd via de mail. 
  • De pubquiz begint om 20 uur, zorg dat je van tevoren alles hebt klaarstaan: een laptop/telefoon met Google meet en eventuele videoverbinding met je teamgenoten. Daarnaast kunnen jullie ook het Granaet borrelpakket bestellen! In dit borrelpakket bevinden zich wat drankjes en hapjes voor 4 personen. Dit pakket kost 12,50 en wordt bij je thuis afgeleverd! 
  • De prijzen worden volgende week bekend gemaakt. Houd hiervoor de socials in de gaten!

Opgeven voor de pubquiz + het bestellen van de borrel pakketten kan tot en met 4 februari.


* indicates required field

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren

Handige links

Wedstrijduitslagen