Club van 50

De club van 50 bestaat zoals het woord al zegt uit 50 personen. Deze personen steunen de club door jaarlijks een bedrag van €25,- te doneren aan K.V. de Granaet. Iedereen die een warm hart toedraagt aan de Granaet kan zich opgeven voor de club van 50. Wanneer u besluit om de club te ondersteunen wordt uw naam vermeld op de website en krijgt u een vermelding op het ‘club van 50 bord’ in de kantine. Eenmaal per jaar komt de club bijeen. Op deze avond zal u worden uitgenodigd in onze eigen kantine, en staat er een hapje en drankje op u wachten.

De Club bestaat op dit moment uit:

Afke Halbesma Albert Ettema Aly Cuperus Andries Wiersma Anita de Jager- Hanemaayer
Annie Boomsma Annie de Jager Annie de Jong- Wiegersma Auke Pieter de Jong C Buwalda
Cees Mulder Eele Jan Sibma Erik Lei Fam. G. de Vries Fam. J de Jager
Fam. Keuning Fam. R. de Jager Familie Wiersma Fedde Breeuwsma Gerben de Vries
Gerrit en Aukje van den Berg Hans Westra Harmen Iedema Jaap van den Berg Jasja de Vries
Jelle Jelsma Jente Jager Jurjen Keuning Lisa Visser Menno van Wijk
Oane Talsma Peter van der Kloet Piet de Jong Rennie Steenstra Rienk Sibma
Romke en Sjoukje Talstra      Ronald de Jager S.A.Wassenaar- Visser  Teda Sijtsma Teije Jager
Terry Forde Theo Stockmann Wytse Pyt de Jager Zwaantje v.d. Veen Daniël en Selle
José Berkenbosch Jelle Wiersma Janet en Alma