— de Granaet 1 – Club Brothers 1 —

25 september 2020

UPDATE: De wedstrijd Granaet 2 – KV De Walden wordt zaterdag 26 september NIET gespeeld maar uitgesteld naar dinsdagavond 13 oktober.

Nadat het 3e van de Granaet het 2e van Lintjo had op gerold (ja, zo mag je het noemen als je de wedstrijd hebt gezien) met 23-9, staan ze fijn bovenaan met een doelsaldo van +33, KC de Pein 2 is het volgende slachtoffer wat plaats mag nemen op de slachtbank van De Granaet 3, dat beloofd wat. De wedstrijd wordt om 13:40 gespeeld in Opeinde.

De teams 1 en 2 van de Granaet blijven veilig thuis en hopen na 2 gelijke uitslagen (13-13 en 13-13) deze week toch wat vaker het netje te vinden.
Aan wilskracht en beleving ontbrak het de spelers van het 2e niet, er werd volop gestreden en de sfeer tussen spelers van de Flamingo’s en de Granaet liep naarmate de wedstrijd vorderde, alsmaar hoger op. De 2 wissels in het laatste deel van de 2e helft brachten net dat extra stukje wat men nodig had, en de eindstand werd bepaald op 13-13. De wedstrijd voor komende zaterdag kunnen we, volgens de ranglijst onze lol wel op! De Walden 4 heeft op dit moment de leiding met 6 punten, en de Garnalen staan er vlak onder met 5 punten. Kan de Granaet 2, zoals ze wel vaker doen, een mooie pot neerzetten en de koppositie overnemen? Daar wilt u toch getuige van zijn?

Bij de Granaet 1 was afgelopen week het spel goed alleen wisten de 8 spelers stuk voor stuk de binnenkant van het mandje maar nauwlijks te vinden. Dit tot ergernis van een ieder, want er werd goed gekorfbald. Nadat Sios in de 2e helft 4 doelpunten voor stond (12-8) was het voor Westra genoeg. Tijd voor een time-out. Samen met assistent de Jager werden de juiste spelers op de juiste posities gezet, dit zorgde mede dankzij het publiek voor een kleine opleving van het team. Tot de laatste minuut spannend, en uiteindelijk een punt uit het vuur gesleept. 13-13.
Zaterdag staat Club Brothers op het programma. Een vrijwel onbekende tegenstander, met maar 1 punt minder dan de formatie uit Dokkum. Na 2 trainingen is het vizier weer op scherp bij de selectie en moet en zal zaterdag meer gescoord worden. Neemt u, net als zaterdag, de Granaet bij de hand en schreeuwt u ze naar de overwinning?

Granaet 2 – KV de Walden 4 14:00 VERPLAATST  naar dinsdagavond 13 oktober.
Granaet 1 – Club Brothers 1 15:30

Wedstrijduitslagen