de Voorbeschouwing

18 december 2015

De selectie van de Granaet speelt dit weekend afzonderlijk van elkaar. Het vlaggenschip heeft de belangrijke wedstrijd tegen de nieuwe koploper Invicta uit Kollum. De wedstrijd wordt niet in de thuishaven van Invicta in Kollum gespeeld, maar er moet afgereisd worden naar de Sikkemahal in Zwaagwesteinde. De Granaet 1 heeft vorige week goede zaken gedaan in de uitwedstrijd tegen Westergo en hoopt deze vorm door te zetten tegen de sterke ploeg uit Kollum. De oranjehemden verloren tot dusver nog niet maar speelden al wel een wedstrijd gelijk tegen DWA, dat is de ploeg waar ook de Granaet het niet tegen  af wist  te maken. Daar waar vorige week 1 supporter met het eerste mee was gereisd naar Bolsward hopen we dit weekend op meer support van de Granaetaanhang. Het is tenslotte bijna een thuiswedstrijd. De scheidsrechter van de middag fluit om 13:30 voor het begin van de wedstrijd.

Granaet 2 en 3 spelen in Stiens tegen CSL uit Britsum. Het tweede van de Granaet hoopt de nare smaak van vorige week tegen Parabool weg te kunnen werken en kan bij winst gelijk komen met CSL. De geel- zwarten hebben echter de sterke vorm te pakken en zullen er alles aan doen om de punten thuis te houden en zo aan te sluiten bij de koplopers in de poule. De wedstrijd begint om 13:40 in de Iehal in Stiens.

Granaet 3 speelt vooraf tegen de koploper van de 3e klasse D. Het eerste zaalteam van de Granaet kan wel wat punten gebruiken. Er werden nog maar drie wedstrijden gespeeld waarvan één gewonnen. In Stiens hoopt de Granaet te kunnen stunten tegen het altijd sterke zaalteam van CSL.

Klik hier voor een overzicht van het volledige programma van zaterdag 19 december.