Lid Worden

Je kunt op elk moment lid worden van Korfbalvereniging “De Granaet”. In de meeste gevallen zul je eerst een aantal weken trainen om te kijken of het je bevalt. Je bent dan ‘kandidaat-lid’ en hoeft nog geen contributie te betalen. Na drie weken bepaal je of je lid wordt van De Granaet. Daarna betaal je contributie voor dat lidmaatschap. Een lidmaatschap duurt normaal gesproken tot het einde van het lopende seizoen. Vergeet niet dat je deel uit maakt van een team. Je teamleden verwachten van je dat je hun niet midden in een seizoen in de steek laat. Bovendien betaalt onze vereniging ook voor jou contributie aan de korfbalbond en die contributie wordt voor een jaar vooruitbetaald.Een ieder lid die zijn/haar lidmaatschap wil beëindigen moet dit in de maand mei doorgeven aan de secretaris/secretaresse van het bestuur. Als we niets van jou horen, gaan we er vanuit dat je ook volgend seizoen nog bij De Granaet speelt. Geef adres- of andere wijzigingen in je persoonlijke omstandigheden altijd schriftelijk door aan de secretaresse. Als je vragen hebt over je lidmaatschap kun je daar ook terecht.

Secretaresse/ledenadministratie:
Antje Maltha
secretaresse@kvdegranaet.nl

Vul onderstaande in met de gegevens van het nieuwe lid.

* dit is een verplicht veld