AH steunt de vereniging door sponsoring van materiaal

21 juni 2021

In 2020 ging het Schoolkorfbaltoernooi helaas niet door in verband met de coronamaatregelen. Erg spijtig, omdat het schoolkorfbaltoernooi een prachtig evenement is, maar natuurlijk ook omdat het voor onze vereniging een belangrijke troef is voor aanwas van nieuwe leden. De Albert Heijn Dokkum is al jaren hoofdsponsor van het Schoolkorfbaltoernooi. We hadden als vereniging de wens om nieuwe korfbalpalen aan te schaffen. Toen de Sponsorcommissie aan Nanne van der Schaaf -eigenaar van Albert Heijn Dokkum- vroeg of we de bijdrage van het Schoolkorfbaltoernooi 2020 mochten gebruiken voor iets anders, reageerde hij meteen enthousiast op ons voorstel. En zo is het mede ook dankzij de bijdrage van AH dat je in ons materiaalhok een flink aantal nieuwe korfbalpalen aantreft. Voor De Granaet een mooie opsteker in coronatijd, waarmee ons vereniging weer een stap richting de toekomst heeft kunnen zetten.

Wedstrijduitslagen