E1 gehuldigd na tweede kampioenschap in één jaar

8 juli 2020

Op de laatste training van het jaar is de E1 alsnog gehuldigd voor het door het team behaalde kampioenschap in de afgelopen zaalcompetitie. Wat een leuk team is dit! De E1 bestaat volledig uit meiden en je merkt meteen dat het een hecht team is. Ze waren dolenthousiast toen hen aan het eind van de training werd verteld dat ze weer (gedeeld) kampioen waren geworden.

Vorig jaar herfst zijn de meiden van coach Jelle Jelsma nog moeiteloos kampioen geworden op het veld. In de zaal moest voor de titel worden gevochten. De twee wedstrijden met concurrent DIO werden op het scherpst van de snede uit gevochten. Beide teams wisten er één te winnen. Beide teams wonnen ook hun overige wedstrijden en dat leidde tot de gedeelde titel.

Na de huldiging op de training hebben we in de stad een welverdiende ijsco gehaald.

Het winnende E1-team bestaat uit: Jildou, Maud, Nynke, Anna, Sanne en Lisanne. Lisanne was helaas ziek, maar heeft later alsnog haar medaille en ijsco gekregen.

Een compliment ook aan de trainsters Lieke en Elien, die door hun trainingen hebben bij gedragen aan het succes van dit meidenteam.

Wedstrijduitslagen