Eerste beachflags geplaatst bij de kantine

17 juni 2021
De sponsorcommissie heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het aan ons binden van (nieuwe) sponsoren. In plaats van de vroegere sponsorborden in sporthal De Trimmer werken we nu met prachtige beachflags. Voordeel van  de beachflags is dat ze verplaatsbaar zijn, waardoor ze zowel bij veldwedstrijden als zaalwedstrijden kunnen worden gebruikt. De eerste zes beachflags zijn binnen en afgelopen zaterdag stonden ze voor het eerst op het terrein rondom onze kantine. De beachflags leveren extra inkomsten op voor onze vereniging en zijn daarnaast mooie aankleding van het terrein.
Op de foto’s zie je de beachflags van Electroworld Talsma, Sport Studio, Maltha Engineering, De Pionier Theatercreaties en Lauwers Design. Zodra ze zijn ontvangen, komen daar ook de beachflags van Weidenaar en Raadsma bij te staan.

Wedstrijduitslagen