Feestelijke opening ‘Granaet 50 jaar’! – Kijk en doe online mee!

6 januari 2022

Een tijdje terug kwam er een mysterieus bericht op Facebook en Instagram van de Granaet dat er op zaterdag 15 januari iets zou gebeuren…

Dat maken we NU bekend! Korfbalvereniging de Granaet bestaat dit jaar namelijk 50 (!) jaar! En dat gaan we dit jaar natuurlijk groots vieren. Maar wat is een jubileumjaar nu zonder ├ęchte lancering?! Om iedereen een beetje in de sfeer te krijgen, gaan we dit jubileumjaar gezamenlijk openen!

Op zaterdagavond 15 januari om 19:30 uur wordt er live vanuit Dokkum een livestream uitgezonden met de opening van dit jubileumjaar. Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar houd je telefoon bij de hand. We gaan namelijk iets doen wat begint met een Q, en eindigt op uiz….

Daarnaast stellen we de jubileumcommissie aan jullie voor en maken we iets heel leuks bekend… SPANNEND!
Houd deze avond dus allemaal vrij – als je dat nog niet had gedaan – en kijk zaterdag 15 januari om 19:30 uur live mee naar de opening van Granaet 50 jaar!

Kijk via onderstaande link mee!

Groetjes van de Activiteitencommissie!

Wedstrijduitslagen