Geslaagde clinic Andre en Erwin Zwart bij KV De Granaet

3 januari 2020

Vrijdagmiddag gaven broers Erwin en Andre Zwart van LDODK een clinic aan alle jeugd van onze vereniging.  Eerst voor de E’s en D’s, toen de C’s en B’s en als laatste aan de junioren. Een leerzame middag voor zowel de deelnemers als de aanwezigen op de tribune.

Erwin Zwart was de afgelopen zeven jaar een vaste waarde in het Nederlands team. Hij won met de Nederlandse ploeg drie keer het EK (2014, 2016, 2018), de wereldkampioenschappen van 2015 en 2019 en de World Games van 2017. Andre Zwart speelt net als Erwin zijn hele korfbal carrière bij het Friese LDODK en speelt alle edities van de club in de Korfbal League in de basis van het team, samen met zijn jongere broer Erwin Zwart. André Zwart werd in 2016 topscoorder van de Korfbal League met 122 goals.

Wedstrijduitslagen