Gezamenlijk plan kunstgrasveld gepresenteerd aan gemeenteraad

7 september 2020

Vrijdag 4 september is het plan voor een gedeeld kunstgrasveld gepresenteerd aan de gemeenteraad. Een gedeeld kunstgrasveld voor onze vereniging met het Dockinga College en Hockeyclub Dokkum onder het motto: “drie partijen, drie wensen, één plan”.

De drie partijen hebben de handen ineen geslagen om het gewenste kunstgrasveld nu eindelijk gerealiseerd te krijgen. De plannen bij de gemeente lagen er al enkele jaren, maar tot nog toe komt dit niet van de grond. Wij willen met onze vereniging graag verder en hopen nu, mede door de genoemde samenwerking, het kunstgrasveld wél te kunnen realiseren.

Voor onze vereniging biedt een kunstgrasveld o.a. meer mogelijkheden om ook bij slecht weer te kunnen trainen en spelen en daarnaast zien we ook betere sponsormogelijkheden.

In de bijlage bij dit bericht treffen jullie het plan aan. In de komende ledenvergadering, die zoals het nu lijkt in oktober plaats vindt, zal dit plan ook worden geagendeerd.

Gezamenlijk plan kunstgrasveld

Wedstrijduitslagen