Granaet 2 houdt punten in eigen huis

28 oktober 2019

Zaterdag stond de laatste wedstrijd voor het 2e op het programma tegen Rood-Wit 2. De ploeg die 1 plekje onder ons stond. Ook dit keer gingen we de wedstrijd in met de tactiek om achter te verdedigen. Vorige week had dat ons geen winst opgeleverd, maar bij deze ploeg en de harde wind hadden we meer kans. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Het eerste doelpunt viel voor de Granaet, waar al snel antwoord op kwam van Rood-Wit. De Granaet wist een voorsprong te maken van 3 punten, waarbij de stand 4-1 was. Na nog een aantal doelpunten van beide kanten was de stand in de rust 6-2. In de kleedkamer werd gezegd dat het prima ging, alleen we moesten iets meer de puntjes op de i zetten. Twee tegendoelpunten was natuurlijk goed, maar er werden plaatsfouten gemaakt waardoor we zelf niet altijd tot scoren kwamen. De 2e helft begon spannend, waar de Granaet 1 doelpunt maakte, scoorde de tegenpartij er 4. Halverwege viel het wat stil, er werd niet veel gescoord. Na wat wissels bij de heren, wist de Granaet toch te scoren, en werd de eindstand 8-6. Belangrijke punten voor het tweede, waardoor we nu de 4e plek hebben bemachtigd.