Hesjes en voetplaten dankzij sponsoren

3 mei 2021

10 voetplaten dankzij Van Schepen Metaalservice
We moesten lang wachten voordat we weer mochten spelen op onze velden. Om toch te kunnen korfballen, ontstond het idee om onze sponsor Willem van Schepen te vragen of hij voetplaten kon maken. Nou, dat was voor hem geen punt. Hij heeft immers een metaalbewerkingsbedrijf. Dankzij Van Schepen Metaalservice hebben we nu voordelig 10 voetplaten in eigendom. De voetplaten konden we meteen gebruiken, zoals je op de foto kunt zien en ze zullen ook van pas komen op ons toekomstig kunstgrasveld.

Hesjes voor de jeugd dankzij De Pionier Theatercreaties
Bij de jeugdtrainers leefde de wens om hesjes aan te schaffen. De sponsorcommissie vond De Pionier Theatercreaties bereid om deze hesjes aan te schaffen voor onze vereniging. De Pionier Theatercreaties is sinds begin dit jaar al sponsor. Afgelopen zaterdag zijn de hesjes meteen gebruikt bij een mini-toernooitje van de jeugd. De blauwe en gele hesjes liggen in het materiaalhok, klaar voor gebruik!

Financieel gezien zijn sponsoren voor KV De Granaet van levensbelang. Maar nu wordt dus ook ons materiaal gesponsord. Beide sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun materiƫle bijdrage!

Wedstrijduitslagen