Jan Iedema nieuwe voorzitter

29 maart 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van korfbalvereniging De Granaet woensdagavond werd Jan Iedema ge├»nstalleerd als nieuwe voorzitter. Hij volgt Hans Westra op, die acht jaar lang de korfbalvereniging leidde. In de afgelopen jaren kon de vereniging rekenen op mooie ledengroei en ook de sportieve prestaties namen toe. De afgelopen vijf jaren had de vereniging het motto: ‘Samen presteren, beleven en uitstralen’, waarbij met name het samen door voorzitter Westra vaak werd genoemd.

Jan Iedema start per direct als nieuwe voorzitter. De overige bestuursleden: Antje Maltha – Douma, Anna Sabina Wiersma, Selle Walsma en Wytse Pyt de Jager blijven ook nog aan en houden hetzelfde motto. Ook het nieuwe beleidsplan dat op dit moment in de maak is, gaat met ‘samen presteren, beleven en uitstralen’ aan de slag.

1. Oud papier

28 juli | 09:00 - 12:00