Kangoeroeklup gaat door!

11 september 2019

De Kangoeroeklup gaat vandaag sowieso door!! Bij regen ‘trainen’ we binnen. Ben jij tussen 3 en 6 jaar? Kom dan vandaag om 16.30 uur ook even langs! Je vindt ons aan de achterkant van de sporthal in het Tolhuispark in de korfbalkantine.

Woensdag 11 september start de Kangoeroeklup bij KV De Granaet. Is je zoon/dochter tussen de 3 en 6 jaar oud en toe aan een klein uurtje beweging en (bal)spelletjes? Kom vooral een keer langs op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.15 uur in het Tolhuispark in Dokkum. We beginnen in september lekker in de buitenlucht en je kunt ons dus vinden op het korfbalveld. In de wintermaanden (november t/m maart) gaan we door in de zaal. In de schoolvakanties is er geen Kangoeroeklup.

Wat is de Kangoeroeklup?
Bij de Kangoeroeklup leren peuters en kleuters in 45 minuten spelenderwijs omgaan met een bal. Plezier staat centraal bij de Kangoeroeklup. Daarnaast ontwikkelt je kind de basisvormen van bewegen zoals rennen, springen, gooien en vangen. Het spelletjes doen met andere kinderen is bovendien goed voor de sociale ontwikkeling. Maandelijks organiseren we een thematraining zoals een prinsen en prinsessen- , piraten- of pietentraining.

Lid worden van de Kangoeroeklup is helemaal gratis. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar kangoeroeklup@kvdegranaet.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren

Handige links

Wedstrijduitslagen