Koekactie

13 september 2019

Zoals aangekondigd in de laatste Granaetappel houden we een koekactie, waarbij de opbrengst voor de club is. We doen dit in samenwerking met onze trouwe sponsor Albert Heijn Dokkum.     

Wat is de bedoeling?
Elk lid krijgt 5 pak koeken om te verkopen voor € 2,50 per pak.

Wanneer?
Op maandag 16 en dinsdag 17 september kun je vanaf een kwartier voor aanvang van jouw korfbaltraining van die week jouw 5 pakken koeken afhalen in de korfbalkantine. Er zit dan een vrijwilliger in de kantine die je de koeken geeft. Voor de teams die niet trainen / niet trainen op maandag/dinsdag: jullie krijgen de koken op een andere manier.

Tip: zorg dat je een tas bij je hebt voor de koeken.

De opbrengst van 5x € 2,50 = € 12,50 lever je vervolgens twee weken later in, op 30 september en 1 oktober. Dat kan wederom vanaf een kwartier voor aanvang van je training die week. Ook dan zit er een vrijwilliger klaar, nu om het geld te ontvangen.

Ben je er niet op 30 september of 1 oktober, dan mag je de opbrengst ook brengen op de Elzenlaan 73 (Wytze Visser). Doe het geld dan even in een enveloppe met je naam er op.

Er zijn natuurlijk de nodige korfbalgezinnen binnen de Granaet en daarom hoeven maximaal 10 pakken koeken te worden verkocht, als er twee of meer Granaetleden zijn binnen een gezin. Om het voor de “koekorganisatie” praktisch te houden krijgt ieder lid wél gewoon 5 pakken koeken mee.

Houd je uiteindelijk vijf of minder pakken koeken over, dan kun je die gewoon weer terug geven 30 september /1 oktober.

 

 

 

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren

Handige links

Wedstrijduitslagen