Oliebollenactie 2018: bestel bij KV De Granaet!

21 december 2018

U kunt weer oliebollen, krentenbollen en appelbollen bestellen bij KV De Granaet! Al jaren is deze eindejaarsdelicatesse een begrip in Dokkum. Heerlijk authentiek, ontzettend smaakvol en met liefde gemaakt. De opbrengsten zijn voor de club. U slaat dus twee vliegen in één klap: u een lekkernij en ondertussen ook nog eens de club steunen.

De oliebollen, krentenbollen en appelbollen worden anders dan voorgaande jaren niet meer door onze eigen vrijwilligers gebakken. We hebben helaas geen geschikte locatie kunnen vinden op alle bollen te kunnen bakken. Dit jaar krijgen we daarom hulp bij onze actie van Eddy de Jong, de echte bakker. Op maandag 31 december 2018 kunnen de oliebollen tussen 16.00 en 17.30 worden opgehaald in onze nieuwe kantine. Bezorgen is ook mogelijk (meerprijs 2 euro, in een straal van 10 kilometer rond Dokkum). De betaling vindt plaats bij afhalen of bezorging.

Vragen? Of aangepaste bestelling? Mail dan naar uitstralen@kvdegranaet.nl.

Onze oliebollen worden dit jaar gebakken door:

Eddy de Jong
De Echte Bakker