Opgaveformulier BBQ op 23 oktober 2021

13 oktober 2021

Hallo allemaal! Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering op 23 oktober wordt er door de activiteitencommissie een BBQ georganiseerd voor alle leden en supporters van de Granaet. De BBQ zal rond 17:30 uur beginnen. Ieder die het leuk vindt om gezellig een hapje mee te eten is welkom! Graag zouden we je willen vragen om het formulier hieronder in te vullen. Op deze manier kan de activiteitencommissie tijdens het inkopen van het eten rekening houden met de hoeveelheid mensen die komen.

(€5,- euro) Een normaal barbecue-pakket bestaat uit: 1 stokje varkenssate, 1 stokje kipsate, 1 karbonade, 1 hamburger en 1 speklapje.
(€3,- euro) Een kinder barbecue-pakket bestaat uit: 1 kipsate en 1 hamburger.
(€5,- euro) Een vegetarisch barbecue-pakket wordt samengesteld voor het bedrag dat daarvoor is betaald.

Saus, stokbrood en andere bbq lekkernijen worden door de activiteitencommissies gekocht. Dranken kunnen worden gehaald in de kantine en de barbecuepakketten kunnen daar ook worden betaald.

Hopelijk zien we velen van jullie op 23 oktober! Tot dan!

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Wedstrijduitslagen