29 SEPTEMBER 2018 DOW/WÊZ HANDICH A1 – GRANAET A2

30 september 2018

Op zaterdag 29 september nam de Granaet A2 het op tegen DOW/Wêz Handich A1.
Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Afgelopen zaterdag had de Granaet namelijk met 1 punt verschil verloren van DOW/Wêz Handich.
De wedstrijd begon en binnen een paar minuten was het eerste doelpunt voor DOW/Wêz Handich. Daarna maakte Mirthe het gelijk met een mooi afstandsschot. Toen scoorde de tegenpartij weer en stond het 2-1. Maar daarna maakte Sigrid een inloopbal en scoorde Mirthe ook nog twee keer, een afstandsschot en een vrije bal. Het stond 2-4 voor de Granaet, maar toen kwam DOW/Wêz Handich in actie en bracht de stand op 4-4. Ook na de pauze ging de stand gelijk op. Met drie doelpunten van Mirthe, één van Jip, Kirsten en Tyrza werd de stand 8-10. In de laatste paar minuten wist DOW/Wêz Handich nog twee keer te scoren en daarmee kwam de eindstand op 10-10.

1. Oud papier

29 december | 09:00 - 12:00