Granaet 2 wint van Sparta 2

29 januari 2018

Na het verdiende punt dat vorige week tegen kampioenskandidaat ROG werd behaald, stond er vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma. Het tweede moest aantreden tegen Sparta 2 uit Zevenhuizen. Sparta staat onderaan en de Granaet kon bij winst het gat vergroten tot 5 punten.

De Granaet startte scherp, maar het was Sparta dat als eerste de korf vond. Daarna begon het beter te lopen bij de thuisploeg en stond het na een kwartier spelen 6-2. Sparta scoorde één keer tegen maar daarna volgde weer een doelpuntenreeks van de Granaet. Door doelpunten van Jelle, Heleen en Erik liep de Granaet uiteindelijk uit naar een 12-4 ruststand.

In de pauze kon er even bijgetankt worden en werd er verder weinig veranderd. Nog zo’n helft neerzetten en dan kon de Granaet 2 punten bijschrijven. De pauze had Sparta ook goedgedaan en ook zij begonnen te scoren.

Omdat de Granaet goed mee bleef scoren bleef het gat echter bestaan en bleek de opgebouwde voorsprong in de eerste helft uiteindelijk voldoende voor de 19-14 eindstand.

Het tweede pakt erg belangrijke punten en heeft het volgende team op de ranglijst inmiddels in het vizier. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Harich 2 op het programma en hier hoopt de Granaet de goede lijn door te zetten.

Doelpunten: Jelle 4, Erik 3, Heleen 3, Puk 2, Sita 2, Daniëlle 2, Ronald 1, Alex 1, Sietse 1

1. Open training!

25 mei | 19:30 - 20:30