Granaet 3 wint gemakkelijk van DTL 2

13 september 2020

Het meest ervaren selectie-team mocht zaterdag aantreden tegen DTL 2 uit Hantum. Met Sanne en Jeroen op wissel startten de Dokkumers scherp, maar kwamen wel een puntje achter. Veel gejuich voor de blauw-witte ploeg zat er echter niet in; door doelpunten van Erik, Ronald, Marije en Jelle stond er al bij rust een ruime, 3-11 voorsprong op het scorebord.

In de tweede helft scoorde De Granaet er weer rustig op los, met hier en daar ruimte voor een prachtige trick-shot van het gouden duo Ronald/Jelle. DTL wist maar niet in haar spel te komen, terwijl de ploeg uit Dokkum door doelpunten van Jelle, Ronald, Jeroen en Christiaan de score verder uitbreidde. Eindstand: 6-20.

Het feest kon worden gedeeld met de jonkies uit het tweede en het eerste, want ook zij wisten hun wedstrijd tegen resp. Harich 2 & Harich 1 ruim te winnen. Volgende week zaterdag speelt de gehele selectie haar wedstrijden thuis en mag koploper Granaet 3 aan de bak tegen Lintjo 2 uit Oldeberkoop. Zij wisten 2 punten te pakken uit twee wedstrijden en staan daardoor op de vijfde plaats.

Doelpuntenmakers: Erik (5), Ronald (5), Jelle (5), Marije (2), Jeroen (2) en Christiaan (1)

Wedstrijduitslagen