Granaet neemt revanche tegen DTL

31 maart 2018

Zaterdag 31 maart 2018 moest DTL C1 tegen de Granaet C1 spelen in Hantum.
De vorige wedstrijd tegen DTL in de zaal werd verloren met 11-3. De Granaet wilde vandaag revanche nemen.
De wedstrijd begon om 10 uur en er werd al snel twee doelpunten gescoord door Thomas
die de bal van Joël kreeg.
Waardoor de Granaet al vroeg 0-2 voor kwam. DTL kwam weer terug tot 1-2
Maar toen maakte Janiek een hele mooie uitwijk bal.
DTL had veel moeite om de bal uit te brengen maar kwam wel weer terug tot 2-3. Aan het einde van de 1e helft scoorde Sanne nog een prachtig afstand schot waardoor de Granaet uit eindelijk met 2-4 de pauze in ging.
Gerben en Ronald gaven in de pauze aan dat we agressiever moesten gaan spelen en beter roepen als je onder de korf staat.
Na de pauze scoorde Yannique bijna vanaf de middellijn. Janiek veroorzaakte nog een strafworp, die Jorrit verzilverde. Sietske stond super af te vangen en aan te geven waardoor de Granaet nog een paar mooie goals konden maken. Verdedigend was de C1 goed bezig, met name in het voordedigen en de ballijn.
Mariëlle wist een mooi doelpunt te maken. Ook stonden Ronald en Gerben goed te coachen waardoor de Granaet uiteindelijk met 4-9 won!!
(geschreven door Jorrit)

1. Open training!