Granaet verliest punten in eerste wedstrijd nieuwe sporthal

7 januari 2018

De Granaet mocht gister voor het eerst optreden in de nieuwe sporthal. Na de wedstrijd van de Granaet 2, die helaas werd verloren met 13 – 20, was het eerste team van de Granaet aan de beurt.
De Granaet 1 mocht aantreden tegen Elko 1. Al gauw bleek dat er niet zomaar van Elko 1 gewonnen kon worden. De hele eerste helft scoorden beide ploegen en ging het gelijk op. De Granaet 1 wist één keer op voorsprong te komen in de eerste helft. Het spel was niet verkeerd, er werden veel kansen gecreëerd, er werd alleen niet genoeg gescoord. De tussenstand bij rust was 10 – 11 in het voordeel van Elko 1.
In de tweede helft kregen we de opdracht om door te gaan zoals we in de eerste helft speelden. Maar dan wel met meer doelpunten. Dit leek in eerste instantie te lukken met een vroeg doelpunt van Lisanne. Na dit doepunt is er lang niet gescoord en lieten we Elko 1 wel scoren. Dit zorgde voor een achterstand van 11 – 16. De Granaet probeerde de achterstand wat te verkleinen. Maar steeds als de Granaet scoorde, maakte Elko er twee meer. Er werd nog tactisch gewisseld, maar ook dat zorgde niet voor de gewenste doelpunten. Het lukte de Granaet 1 niet om van Elko 1 te winnen en zorgde voor een nederlaag van 16 – 21 in eigen huis.
We willen het publiek bedanken voor de aanwezigheid. Komende week speelt de Granaet 1 tegen Vlug en Vaardig 1. Het zal een spannende wedstrijd worden waar we de punten mee naar huis moeten nemen.

1. Oud papier

27 januari | 09:00 - 12:00