Graneat 1 wint van Sparta 1

1 februari 2018

Op 27 Januari stond voor het 1e en 2e team van De Granaet Sparta uit zevenhuizen op papier. De selectie van de Granaet had beide hun uitwedstrijd gewonnen, en was nu ook weer van plan om de punten thuis te houden. Nadat het 2e een mooie overwinning had behaalt was het om 15:40 tijd voor het eerste team.

De Granaet begon goed aan de wedstrijd en stond in 5 minuten tijd op een 4-0 voorsprong, daarna kon Sparta pas scoren, maar door doelpunten van Arend en Daniel stond er een 10-6 ruststand op het scorebord.

In de pauze wees coach José het team er op dat er soms wat rustiger moest worden aangevallen, en soms terug gaan naar de basis. En daar vanuit weer lekker aanvallen. Verdedigend zat het wel goed.

Met deze wijze woorden stapte de Granaet weer het veld in. Meteen in de 1e minuut mocht Gerben de Vries een vrijebal verzilveren en Arend liet weer eens zien dat hij niet alleen voor de rebound in het vak staat met een mooi afstandsschot. Sparta bleef wel scoren, maar toch was het de Granaet die altijd 1 of 2 keer meer wist te scoren, en hierdoor een mooie voorsprong kon houden. Met nog in de laatste paar minuten een mooi doelpunt van arend, een heuse tip in, en Anne Ruth die liet zien waarom zij in het veld stond. Met 2 mooie schoten zorgde zij er voor dat de eindstand op 25-13 kwam te staan.

Een goede wedstrijd van de Granaet en een opwarmer voor de komende wedstrijd tegen Oerterp, wat momenteel 1e staat met 2 punten voorsprong op de Granaet.

1. Oud papier

24 november | 09:00 - 12:00