Harich net te sterk voor De Granaet 2

5 december 2017

Afgelopen zaterdag kwam Harich op bezoek in Dokkum. Het tweede van de Granaet had op het veld al redelijk dik verloren, dus dit was een goede kans voor 2 om zich alsnog te bewijzen.

 

Harich begon sterk met een 1-4 voorsprong, maar de Granaet wist weer terug te komen tot 5-5 door doelpunten van Sietse, Puk en Erik. Harich wist echter weer op een 6-9 voorsprong te komen, maar ook hier kwam de Granaet weer bovenop met doelpunten van Jente, Erik en Anne Ruth. Hierdoor gingen de teams met een 10-10 stand de rust in. Een redelijke tussenstand, aangezien de Granaet nog niet op voorsprong was geweest.

 

De tweede helft begon weer erg spannend. Er werden aan beide kanten evenveel doelpunten gescoord, wat er toe leidde dat het 15-15 stond met nog een kwartier op de klok. Hierna liet de verdediging van de Granaet echter een paar steekjes vallen, waardoor Harich in korte tijd op een 15-19 voorsprong kwam. Ondanks doelpunten van Jelle, Erik, Jente en Anne Ruth, kon de Granaet het gat niet meer dichten. De wedstrijd eindigde met een stand van 19-23 in het voordeel van Harich.

 

Helaas niet gewonnen dus, maar er werd wel een betere uitslag neergezet dan op het veld.

Hopelijk halen we de volgende keer gewoon 2 punten!

 

Doelpunten: Sietse 3, Erik 3, Jelle 3, Jente 3, Anne Ruth 3, Puk 2, Heleen 2

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren