Hoogkerk 1 Granaet 1

5 maart 2020

Na 2 vrije zaterdagen stond er voor de selectie van de Granaet de uitwedstrijd tegen Hoogkerk op programma. Voor beide treams zou het fijn zijn om hier punten van te kunnen pakken. Maar gezien eerdere wedstrijden tegen Hoogkerk, zou dit lastig worden.
Het 2e liet zien dat er iets te halen was, en met een verdiende 19-20 op het score bord waren de punten voor de Granaet.
Toen was het de buurt voor het 1e team. Om 13:40 werd er gestrart. De teams gingen redelijk gelijk op, maar Hoogkerk zat steeds aan de goede kant van de score, en wist dat langzaam uit te bouwen naar 4 punten verschil. De ruststand was dan ook 11-7.
Er was nog niets gespeeld, kreeg het team te horen in de rust. Puntjes op de i zetten en een volle bak inzet er bij.
Zo gezegd zo gedaan, er werd tactisch gewisseld, zo kwam Jacob ruben in het veld, en hij speelde een erg goede 2e helft.
De Granaet opende de score, en kwam langzaam aan dichter bij, op een stand van 11-10 maakte Hoogkerk echter weer 3 doelpunten op rij. Maar de Granaet gaf niet op. De juiste mensen werden gevonden en de afronding was er ook. En verdedigend stond het erg goed. Na de gelijkmaker was het Jacob Ruben met 2 afstandsschoten die het gaatje van 2 verschil wist te maken. En deze voorsprong werd niet meer weg gegeven.
De Granaet won, met 19-16. En goede wedstrijd van zowel het 1e als het 2e team.