K.v. de Granaet E1 Zaalkampioen 2019!

1 april 2019

Na een zeer goed zaalseizoen was het afgelopen zaterdag zover, de kampioenswedstrijd! Op papier was de Granaet vorige week al kampioen geworden, maar vandaag, in een thuiswedstrijd was het  het perfecte moment om dat te vieren. In een bomvolle sporthal (alle supporters super bedankt!) ging de wedstrijd om 13.45 uur van start. Tegenstander deze middag was DTL E1. Het doel voor deze middag was simpel… maak er een mooie wedstrijd van en winnen!

Dat de Granaet van plan was te winnen was snel duidelijk, binnen 2 seconden werd de eerste goal gemaakt. In het vervolg van de wedstrijd liet de Granaet mooie aanvallen zien en maakt prachtige goals. Ook deze middag wisten alle spelers de korf te vinden. Aan het eind van de wedstrijd stond er een 20-3 stand op het scorebord, een prima resultaat!

Na het maken van de kampioensfoto en het bedanken van het publiek, stond de rest van de middag in het teken van het vieren van dit kampioenschap. Samen met alle andere E’tjes werd in het Trefpunt de kampioenstaart aangesneden en werd er heerlijk van gesmuld. Na wat voetballen en verstoppertje spelen was het tijd voor de Kids Pubquiz. In 5 teams werden er veel vragen beantwoord, films geraden en meegezongen met de muziek. Nadat de jury alle punten had opgeteld was het winnende team van deze middag bekend: De Puppykorf!  Omdat iedereen goed zijn/haar best had gedaan mocht iedereen een kleinigheidje uitzoeken van de cadeautafel om vervolgens nog even heerlijk buiten te spelen.

Om 18 uur was het Trefpunt volgelopen met ouders en familie. Tijd voor de huldiging van de E1. De voorzitter van de Granaet had een persoonlijk stukje over alle spelers voorbereid. Er werden vergelijkingen gemaakt met: ‘The Flash’, ‘De Analist’, ‘De Bikkel’, ‘De Benjamin’ en ‘De Lange’. Na het uitreiken van de medailles was er patat voor iedereen!