KV de Granaet tegen V&V

17 februari 2019

Na het verlies van vorige week tegen Noordenveld, was het eerste van de Granaet vandaag aan de beurt om weer eens een pot korfbal te winnen. De selectie van V&V kwam op bezoek, en kreeg dik aan de broek.

Het was de Granaet die het scoren opende, en zette al snel 3-0 op het score bord door 2 mooie doelpunten van afstand, erin gemikt door Ronald de Jager. Ook Gerben de Vries scoorde van afstand en liet het nummer van Dumpert door de zaal horen. De eerste helft bleef de Granaet een doelpuntenregen geven, en overdonderde V&V met een 12-2 voorsprong in de rust.

Het leek wel of had de tegenstander de wind van voren had gehad in de kleedkamer, want het was V&V die als eerste de korf wist te vinden in de tweede helft. De granaet deed goede zaken en scoorde vanuit alle hoeken. Ze lieten mooie aanvallen zien en deze werden bekroond met fantastische doelpunten. Ook V&V had de motor aanstaan en scoorde in de tweede helft 7 keer. Het laatste doelpunt was voor Gerben de Vries die de eindstand op 21-10 wist te zetten.

Verdiende punten voor het eerste van de Granaet. Ze lieten mooi spel en doelpunten zien aan het vele publiek wat op de tribune zat. Nu eerst drie weken in de rust stand voor de selectie. Pas op 10 maart spelen de Dokkumers weer een wedstrijd.

Hoofdsponsor

Co-Sponsoren