Spannende wedstrijd bij 2

26 november 2017

Afgelopen zaterdag vertrok de selectie naar Leek om het tegen Sparta op te nemen.
Sparta 2 had hun eerste zaalwedstrijd verloren, maar de wedstrijd op het veld werd door ons maar met één doelpunt verschil gewonnen, dus we moesten wel aan de bak.

Er werd zonder Jente aan de wedstrijd begonnen, maar voor onze routinier speelde uit De A1 komende Jacob Ruben . Het was ook deze youngster die de score opende.
De voorsprong werd tot 3-3 behouden en de 4-4 in de 18e minuut bleek later de enige stand waarbij de tegenstander op voorsprong had kunnen komen. Er werd door de Granaet 2 lekker door gescoord tot een 6-10 ruststand.

In de kleedkamer meldde coach Jabic dat we fel moesten blijven en we zeker ook op conditioneel vlak toch echt wel de betere ploeg zijn.

Wat er in de kleedkamer van Sparta is gezegd weten we niet, maar zij waren wel de ploeg die het eerste doelpunt in de tweede helft maakte. Να een 4 minuten doelpuntloze tijd konden wij ook weer juichen: 7-11.
De daarop volgende periode lieten we het onnodig spannend worden, de tegenstander bracht namelijk in 3 minuten de stand op 10-11.
Een tactische vakwissel, Sietse werd doorgewisseld en Jelle kwam in de ploeg, zorgde voor meer stabiliteit in de vakken en voor doelpunten. Toch kon Sparta nog niet helemaal worden afgeschud, ze zetten zelfs een tandje bij, wat goed door de Granaet werd opgevangen. Na 12-14, 13-15 werd definitief afstand genomen van de ploeg uit Zevenhuizen. Met nog 6 minuten te spelen werd sterk aan de eindstand van 14-19 gewerkt.
Een mooi teamresultaat dat perspectief biedt voor de komende weken.

Doelpunten: Sietse 5, Jacob Ruben 4, Erik 3, Jelle 2, Sita 2, Danielle 1, Alex 1, Puk 1

1. Oud Papier

30 december | 09:00 - 12:00