Sterke seizoen opening KV de Granaet

25 november 2018

KV de Granaet is afgelopen zaterdag sterk begonnen aan de zaal competitie in de altijd lastig uitwedstrijd tegen KV de Flamingo’s uit Buitenpost. Na een overtuigende tweede helft van de Dokkumers stond er uiteindelijk 18-23 in het voordeel van KV de Granaet op het scorebord.

Na een sterke wedstrijd van de reserves, die 12-22 wonnen van de Flamingo’s was het aan beide eerste teams om een zinderende wedstrijd neer te zetten. In een gelijk opgaande eerste helft wisten beide ploegen geen gaatje te slaan en waren het Ronald de Jager namens KV de Granaet en Hendrik Land namens KV Flamingo’s de heren die beide ploegen in evenwicht hielden. Uiteindelijk was het het vlaggenschip van de Granaet die met een punt voorsprong de rust in ging.

Na de rust leek KV de Granaet de overhand te hebben, echter het eerste van de Flamingo’s was nog niet klaar om op te geven. De voorsprong van twee doelpunten die de Granaet wist op te bouwen was dan ook weer snel verdwenen. Toch waren het de Flamingo’s die gedurende de tweede helft aan het kortste eind trokken. Mede door mooie afstand schoten van Karsten Ettema, die eerder in de ploeg was gebracht voor Daniël Hoogeboom, eindigde deze eerste zaalwedstrijd in een klinkende zegen voor KV de Granaet.

1. Oud papier

29 december | 09:00 - 12:00