• De Granaet 2 trekt aan kortste eind in doelpuntrijke wedstrijd

    23 jan 2023
  • Op 21 januari start om 17:50 KV de Granaet 2 tegen Ritola 3, onder leiding van P. Okken. De wedstrijd werd gespeeld in Zuidlaren.

    De wedstrijd begon met een sterke aanvallen van de Granaet, wat resulteerde in een snelle 0-1 door een doelpunt van Jitze Krol. Hierna volgden ook voor de tegenpartij goede aanvallen, waardoor er een voorsprong ontstond voor Ritola. Na zo’n 9 minuten spelen stond het 4-1. Door twee doelpunten van Jitze Krol en Max Westra wist de Granaet weer dichterbij te komen, maar helaas wist Ritola hun kansen beter af te ronden. De ruststand was 13-7. Na de rust wist de Granaet 2 zich te herpakken. Er vielen snel drie doelpunten aan onze kant en de stand was 13-10. Er werd weer ruimte gecreëerd voor de winst. Ondertussen zorgden de ervaren krachten in het team bij de tegenstanders voor moeilijkheden in zowel de aanval als de verdediging van de Granaet. Uiteindelijk werd er aan beide kanten nog wel gescoord, maar helaas was het voor de Granaet niet genoeg om de winst binnen te slepen. De eindstand was 25-17.

    Volgende week speelt KV de Granaet 2 weer een thuiswedstrijd. Om 17:20 start de wedstrijd tegen CSL 2. Hopelijk tot dan!