• De nieuwe website is online ....

6 apr 2022
  • Zie hier de nieuwe website van KV De Granaet. Een website met een nieuwe look in de vertrouwde Granaet-kleuren.

Door de koppeling met Sportlink is realtime informatie beschikbaar zoals het wedstrijdprogramma, de laatste uitslagen en standen.
    Zoek in het menu onder Teams jouw favoriete team op.
    Het is nu ook mogelijk dat teams zelf een wedstrijdverslag kunnen plaatsen. Dus in de toekomst nog meer leesplezier.

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen over het kunstgrasveld en het nieuwe clubhuis? Klik in de rechter kolom op de knop "Info kunstgrasveld/clubhuis" en je bent weer helemaal "bijgepraat".

In het menu onder "De Granaet" allerlei informatie over onze club zoals het bestuur en commissies en diverse documenten waaronder de statuten, huishoudelijk reglement en het beleidsplan.

Kom regelmatig kijken naar de laatste info over de teams en de vereniging. In de loop van de tijd zal de website worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden.

Heb je vragen, opmerkingen of tips laat dat dan weten aan onze webmaster Marcel Smidt: webmaster@kvdegranaet.nl

Veel kijk en leesplezier.