—- De Granaet 1 – SIOS 1 —-

17 september 2020

Weet u het nog?
In de vorige voorbeschouwing werd er genoemd dat in de afgelopen jaren de onderlinge eindstand in vrijwel alle gevallen positief uitviel voor de thuispartij.

Zit u lekker?
Seizoen 2020/2021 van KV de Granaet zit vol verrassingen en dat liet het 2e team meteen zien! Na een, voor het oog aantrekkelijke korfbalwedstrijd tot het laatste fluitsignaal, bleef Harich 2 ontredderd achter: 7-26 in het voordeel van de Dokkumers. Goed en degelijk samenspel en doorbikkelen tot te laatste minuut maakt dit mogelijk, dit beloofd wat voor de komende weken!

Na deze afdroging waren de 8 van het 1e team aan hun stand verplicht dit kunstje nogmaals uit te voeren en eenzelfde eindstand op het bord te creëeren. Na een ietwat moeilijk begin kwam de Granaet trein op gang, en jawel, ook Harich 1 werd met de grond gelijk gemaakt. 12-21 op het scorebord.

Zo zie je maar weer, statistieken zeggen niks. Dit geldt ook voor komende zaterdag. In Dokkum op het Tolhuspark ontvangen we koploper SIOS uit Wolvega.
SIOS 1 staat dan wel bovenaan maar de remmen op de Granaet-trein gaan niet in gebruik, en we denderen gewoon door!
De Granaet 2 treft deze week Flamingo’s 2 als opponent. De geel-roden wisten vorige week het mandje ook aardig te vinden, aan het 2e team de schone taak om, net zoals vorige week, de tegenstander het zwijgen op te leggen.

Checkt u in langs de lijn?
De Granaet 2 – Flamingo’s 2 14:00
De Granaet 1 – SIOS 1 15:30