• Een goed begin van 2023 voor De Granaet 2

15 jan 2023
  • Na een paar weken vrij was het weer tijd op aan te treden voor de wedstrijd Harich 2 tegen De Granaet 2.
    Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Punten pakken betekent uitlopen op een directe concurrent.

Vol goede moed en vertrouwen ging De Granaet de wedstrijd in. In de eerste 10 minuten van de wedstrijd was het zoeken naar een opening om uit te lopen. Het ging gelijk op en beide partijen hadden moeite om te scoren. Dit resulteerde naar 10 minuten in een score van 3-3. De Granaet kwam tot rust in het spel wat resulteerde in een paar fraaie doelpunten waardoor de Granaet in de eerste helft uitliep naar 3-7.

De tweede helft ging van start, het was direct te merken dat Harich het hier niet bij wou laten en opende direct de score.
    Het was billenknijpen aan de kant van De Granaet toen Harich tot 6-7 terug kwam. Dit was een was een wake up call voor De Granaet die zich terug de wedstrijd in vocht. Eindstand 11-15, belangrijke punten voor De Granaet!