• Opzeggen lidmaatschap


  Het lidmaatschap van KV De Granaet wordt aangegaan voor 1 korfbalseizoen vanaf 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het lidmaatschap wordt ieder seizoen stilzwijgend verlengd totdat u volgens onderstaande regels het lidmaatschap opzegt.

  Wanneer je je lidmaatschap van KV De Granaet wil beƫindigen moet je rekening houden met de volgende punten:

  1. Je afmelding moet voor 1 mei binnen zijn, anders betaal je nog gewoon voor het komende seizoen contributie.
   Wij moeten namelijk voor 1 juni aan de KNKV doorgeven wie nog lid zijn van de vereniging. Voor elk lid gaat een deel van de contributie naar de KNKV.

  2. Opzeggen kan alleen schriftelijk (per post of per e-mail) bij de secretaresse (secretaresse@kvdegranaet.nl) of via onderstaand formulier.

  3. Wil je tijdens het seizoen opzeggen? Dan moet je gewoon de rest van het seizoen nog contributie betalen. Dit i.v.m. de bondscontributie en andere kosten die de club heeft. Je gaat met het lidmaatschap tenslotte een verplichting aan waar de club financieel gezien op rekent.

  4. Bij opzegging in het seizoen is het in bijzondere gevallen mogelijk om in bezwaar te gaan bij het bestuur. Stuur dan een e-mailbericht naar bestuur@kvdegranaet.nl. Het bestuur beslist in iedere afzonderlijke situatie of korting op de contributie mogelijk is. 

   

 • Opzeggen lidmaatschap