• Seizoensafsluiter 2023!

  29 mei 2023
 • Hoi allemaal!

  Zaterdag 10 juni speelt de selectie haar laatste thuiswedstrijden van dit seizoen. Het leek ons de ultieme gelegenheid om hier een mooie dag van te gaan maken!

  We beginnen daarom om 11:00 tot 13:00 met een American Picknick. Kom aanschuiven voor of na jouw eigen wedstrijd! Tijdens het jubileumfeest van vorig jaar is deze activiteit er goed ontvangen, dus het leek ons leuk om nog een keer te doen! Het idee van de American Picknick is dat (bijna) iedereen zelf iets lekkers meeneemt. We zetten al het eten op tafels, waardoor we een groot lopend buffet krijgen waar we met z’n allen lekker van kunnen lunchen. Drinken wordt vanuit de activiteitencommissie geregeld. Om ervoor te zorgen dat niet iedereen hetzelfde eten meeneemt, hebben we een inschrijflijst gemaakt. Na de lunch kan iedereen naar het veld lopen om de wedstrijden te gaan kijken.

  Opgeven voor de picknick kan via dit formulier

  Inschrijflijst eten meenemen voor de picknick

  Daarnaast organiseren we ’s avonds ook een heerlijke BBQ. Vanaf 17:30 wordt er volop gebakken en zal er natuurlijk stokbrood en ander lekkers aanwezig zijn. We bestellen de vleespakketten bij Weidenaar en uiteraard zullen we ook in vegetarische opties voorzien.

  Opgeven voor de BBQ kan via dit formulier

  Betalen voor de BBQ kan via onderstaande betaalverzoeken of in de kantine. ! Belangrijk: Vermeld je voor & achternaam in de omschrijving van de betaling.

  Volwassenen

  Kinderen


  We maken er een mooie dag van, iedereen is welkom! Vragen over de activiteiten? Dan kun je een mailtje sturen naar activiteitencommissie@kvdegranaet.nl.