• Steun ons met de Poiesz Jeugdactie

11 feb 2024
  • JEUGD SPONSOR ACTIE 2024!

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

Poiesz Superkarten in Dokkum organiseert ook in 2024 weer de Jeugd Sponsor Actie. Want zij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan ze zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. Ze helpen dan ook graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

Winst voor de club en euro’s voordeel voor jou!

Tot en met zondag 7 april a.s. krijg je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Wekelijks zijn er heel veel extra aanbiedingen waarbij nog veel meer Jeugd Sponsor Munten te ontvangen zijn. Dus pak zelf het voordeel en steun tegelijkertijd onzer club met sponsormunten!

De 19e Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 7 april 2024.

DUS OP NAAR DE POIESZ SUPERMARKT IN DOKKUM.