• Wedstrijd verslag Granaet 3 - DWA/argo 2

  2 jun 2024
 • 01-06-2024
  13:00 Tolhuispark Dokkum
  Kv de granaet VS DWA/Argo

  Daar was hij dan het verslag van onze kampioenswedstrijd, dit word een mooie! Maar laten we bij het begin beginnen.

  Wij waren allemaal mooi een uurtje van te voren aanwezig om ons voor te bereiden, dikke prima. Sietse heeft een erg goed praatje aangeleverd aan Gerben. Alle informatie stond erin om ons goed voor te bereiden, want we willen winnen!

  Na wat inschieten klonk daar de fluit voor het beginsignaal voor DE wedstrijd.
  Het was de eerste paar minuten spannend want het stond even 1-1 daarna liepen wij al snel uit met meerdere mooie doelpunten! In de rust stonden we dan ook voor met een stand van 9-1.

  We hadden trouwens onze matchwinner Marcel er helaas niet bij vandaag (die heeft de winnende gescoord vorige x) maar wel een hele goeie AR op wissel zitten gelukkig. Karsten bedankt!!
  Ook nog een bedankje naar het 2de waartegen wij donderdag onder de training erg goed konden oefenen. Ondanks dat Jorrit zei dat het een makje ging worden heeft het team in opleiding toch de grote jongens in kunnen maken. Als reden werd gegeven dat ze wel wat topspelers misten..

  Nou goed laten we maar teruggaan naar de 2de helft van de wedstrijd.

  Erik was heel scherp onder de korf met al zijn rebound ervaring waarmee hij zijn jeudige tegenstander meermaals het bos in stuurde, maar ook stond hij om 16:00 gewoon weer met zijn camera klaar bij 1!
  Gerben heeft de pirouette foutloos uitgevoerd, echter durfde hij dat de 1ste x niet.
  Het was volgens hem te vroeg om de hele truccendoos meteen leeg te halen.
  Elena heeft ook erg mooie kansen gekregen en die ook zeker goed benut wat zijn we ook fanatiek allemaal!
  Danielle heeft erg mooie kansen onder de korf gemaakt en is er even bij gaan liggen toen Erik scoorde.
  Reanne heeft erg goed gerebound, maar ook mooi tussen gekomen om mooie kansen te creƫeren voor de andere spelers uit haar vak.
  Minne heeft vandaag eigenlijk alles goed gedaan + hij heeft de vorm van de zaal weer meegenomen!!

  Selma en Julia hebben de 5 doelpunten gehouden door de fantastische verdeging van de dames. Ook heeft Julia de erg mooie inloop rotonde bal weer eens laten zien. (bedacht door Karsten)
  En speelde een paar van de dames in een vak met heren die bijna 2x zo oud als hun zijn wow... maar wat een ervaring!!

  Selma was wel eventjes boos dat ze eruit werd gehaald voor de publiekswissel maar dat had ze eerst even niet door waardoor ze de woorden zij: IK BEN ER AL UIT GEWEEST, IK WIL ER NIET UIT.
  Daarna viel het kwartje en was Selma wel erg blij met de bloemetjes die ze kreeg!

  Bovenal was het niet zo'n spannende pot meer we stonden namelijk al snel op een grote voorsprong, Waarbij we ook wonnen met 16-5.

  Het was een leuke wedstrijd en een top seizoen waar we allemaal stuk voor stuk trots op moeten zijn, hoeveel wij gegroeid zijn als team en als individu is echt machtig mooi om te zien.

  We hebben daarom ook goed gegeten (en gedronken) bij de Lantaarn, Jammie!! Na een tijdje toen het eten op was gingen de kleine spelers weg naar de geast want daar was een tentfeest, echter bleven de grote spelers (al zeg ik het zelf) wel lekker bij de lantaarn om nog wat drankjes te doen.

  We sluiten het hierbij dan ook bijna af.. we hebben alleen maandag 3 juni nog een uit wedstrijd tegen ROG. Maar we gaan daar ook knallen en dan gaan we met volle moed door naar het nieuwe seizoen!!

  Wij willen jullie allemaal bedanken voor dit mooie, leuke en fanatieke seizoen! :)

  Groetjes Elena en Julia


  Geschreven door Julia
  Spellingscontrole door Elena