• Wedstrijd verslag Granaet 3 - Invicta Frigro 3

  23 mei 2024
 • Invicta Frigro 3 - Granaet 3
  20:00 Kollum

  Goedemiddag allemaal hier is eindelijk weer een nieuw wedstrijd verslag van het gezelligste team; het 3de! Na een lange tijd niet spelen was het woensdagavond 22 mei weer tijd om te knallen!

  We vertrokken mooi rond een uurtje of 7 s'avonds zodat we mooi op tijd konden komen. Ook al is het maar in Kollum, vrij dichtbij en makkelijk te vinden zou je denken… maar selma nam een afslag te vroeg en waren wij opeens onderweg naar Buitenpost oeps, toen moesten we even een rondje van de zaak rijden.
  Nou we kwamen alsnog mooi op tijd aan, gingen ons met het mooie weer buiten even klaarmaken en kregen wij een motivatie speech van Sietse.
  Tijdens het inschieten kwamen wij erachter dat ze hier wel eens een nieuw kunstveldje kunnen gebruiken, het onkruid groeide er namelijk al helemaal doorheen.

  De eerste 15 minuten leek het wel alsof er een deksel op de korf zat, het bleef namelijk een lange tijd 0-0 staan. Ook moest de korf even opnieuw uitgegraven worden, hij bewoog namelijk de hele 1ste helft heen en weer.

  (Gelukkig niet waar wij moesten aanvallen)

  Na een tijdje lukte het ons toch om te scoren en gingen wij met een mooie stand van 3-7 de pauze in.
  In de rust werden de heren een beetje bang gemaakt want de 1nige echte meneer Wannyck stond in te schieten.
  Na de rust begonnen we weer erg sterk maar we hadden ook wat minpuntjes zo heeft Gerben maarliefst 3 doelpuntjes doorgelaten van Wieger, maar heeft hij wel een erg mooi blokje op zn naam te staan! Ook heeft Gerben deze wedstrijd niet alleen zelf, maar ook de tegenstander de grond even laten voelen.

  Minne heeft de Assist van de wedstrijd op zijn naam te staan namelijk compleet achterwaarts!
  De laatste 10 minuten lieten we het er een beetje bij hangen en heeft Invicta nog prima kansjes gescoord.

  De eindstand is na een mooie pot spelen met een perfect weertje erbij 10-15 geworden!

  Groetjes Elena en Julia van het 3de :)
  (Ps: vergeet niet de mooie actie foto's te bekijken!)