• Wedstrijdverslag DWA/Argo - De Granaet

  9 apr 2024
 • Goedemiddag allemaal, welkom bij de nabeschouwing van de wedstrijd van Granaet 3 - DWA Argo 2

  Onze eerste veldwedstrijd stond weer op de planning, we hadden er allemaal veel zin in maar door wat stommige omstandigheden moesten wij dit helaas doen met maar 1 veldtraining.
  Ondanks dat gingen we met goede moed er tegenaan.
  We kwamen ruim vantevoren aan in het zonnige Winsum. Want wat was het mooi weer!
  Na het omkleden ( waar we ruim de tijd voor hebben genomen ) kwamen de dames op het veld, de heren waren hier niet zo blij mee want wat zijn wij toch traag + wij hadden de shirts ook nog eens mee!
  Sietse heeft nog even het wekelijkse praatje gedaan en na wat inschieten gingen we van start.
  De eerste helft moesten wij heel erg wennen aan elkaar en aan het veld en ook aan het feit dat het best hard aan het waaien was en de bomen precies aan de verkeerde kant gesnoeid waren. Maargoed we hebben sinds het einde van het zaalseizoen een nieuwe aanwinst erbij: Erik!
  Wij gingen de eerste helft gelijk op met de tegenstanders, waardoor we de rust ingingen met 5-5.
  De 2de helft was best interessant, hier had je bij moeten zijn!
  Het was erg spannend en op gegeven moment stonden we zelfs met 2 doelpunten voor, daarna ging het toch weer wat minder en werd het ineens gelijk. Gelukkig hebben we daar Marcel en die scoort de laatste 2 winnende doelpunten met een eindstand van 11-12!
  Er was wel genoeg frustratie aanwezig bij ons maar vooral door de ongeloofelijke zeurende tegenstanders. Onze ervaring met het 'vechten' hebben we meegenomen naar veldseizoen, gelukkig was het deze x net niet nodig en bleven wij cool calm collective.
  Dit was ons stukje tot 20-04-24 (onze volgende wedstrijd)

  Groetjes Elena en Julia